Oppiminen muilta – Mitä Simon Nyström on opettanut minulle?

Oppiminen muilta – Mitä Simon Nyström on opettanut minulle?

Kerroin jo aikaisemmin, että SmslånOnline.se taki vaikutuksen. Sivuston on perustanut Simon Nyström ja aion nyt kertoa, mitä opin Simonilta tutustuessani Smslånonlineen. Olen luonteeltani melkoisen avoin ja opin mielelläni muilta. Olen sitä mieltä, että jos joku toinen menestyy, niin sen sijaan, että tälle menestyjälle olisi kateellinen, kannattaisi hänestä ottaa oppia. Ja Simon Nyströmin voidaan todellakin sanoa olevan menestynyt mies. Kerron tuossa tuokiossa, miksi olen tätä mieltä.

Smslånonline panostaa fair playhin ja rehellisyyteen

Fair playn periaate on monille tuttu junnujalkapallosta, mutta Simon Nyström on Smslånonline-sivustonsa kautta tuonut käsitteen myös lainanoton saralle. Hän korostaa toiminnassaan rehellisyyttä sekä läpinäkyvyyttä, jotka ovat arvoja, joiden takana minäkin toivon voivani seisoa 100%. Tämän lisäksi Simon korostaa, että kaikenlaisessa yritystoiminnassa on tärkeää keskittyä asiakkaisiin. Suomessakin usein sanotaan, että asiakas on kuningas, mutta käytännössä montaakaan asiakasta ei kohdella kuninkaan lailla, vaan joskus kyyti saattaa olla jopa melkoisen kylmää. Smslånonline ei tällaista asiakkaiden kylmää kohtelua kannata.

Edellä mainittujen periaatteiden lisäksi Simon korostaan sosiaalisen median merkitystä. Nykyaikana somen merkitystä tuskin voidaan liikaa korostaa ja olen itsekin alkanut Simonin jalanjäljissä miettiä yhä enenevässä määrin, kuinka voisin itse somea hyödyntää.

Googlen toimintaperiaatteiden muutos tarjoaa Simonin mielestä yhä enemmän mahdollisuuksia yritteliäille ihmisille

Google on nykyisin entistä tarkempi sen suhteen, ettei se hyväksy spammia. Osa yrittäjistä nimittäin yrittää lähinnä vain hankkia sivustolleen linkkejä keinolla millä hyvänsä. Simon on sitä mieltä, että Googlen tekemät muutokset algoritmeissaan ovat itse asiassa yritteliäille ja ahkerille ihmisille hyvä uutinen. Hänen mielestään on itse asiassa loistava uutinen, että Googlen tekemät uudistukset nostavat hyvän ja informatiivisen tiedon, rehellisyyden sekä läpinäkyvyyden entistä suurempaan arvoon. Simon itse ei yritä piilotella sitä, mitä hän työkseen tekee, vaan haluaa kertoa työstään rehellsiesti sekä läpinäkyvästi. Some on tärkeässä asemassa Simonin yrittäessä lisätä ihmisten tietoisuutta omasta työstään.

Simon ei erityisemmin pitänyt aiemmasta tilanteesta, jossa segmenteistä löytyi runsaasti erilaista spammia ja joka edesauttoi täysin väärän tiedon leviämistä. Rehellisyyttä korostava Simon arvostaa Googlen yrityksiä karsia spammia.

 
 

Comments are closed.