Inspiraation lähteenä smslånsonline.se

Inspiraation lähteenä smslånsonline.se

Olen jo ehtinyt puhua blogissani useammankin kerran rahasta, tai pikemminkin sen puutteesta. Tästä syystä olinkin aika vaikuttunut, kun löysin Simon Nyström-nimisen henkilön perustaman sivuston SmslånOnline.se. Sivustosta tuli monessa mielessä minulle inspiraation lähde, minkä vuoksi haluan tässä postauksessa kertoa, mistä SmslånOnline.se-sivustossa on kyse.

Mikä on SmslånOnline.se?

SmslånOnline.se on ruotsalainen yritys, jonka omistaa Språksam AB. Yritys tarjoaa kulutusluottoja sekä melko suuriakin vakuudettomia lainoja. Lisäksi SmslånOnline.sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ajantasaista tietoa lainoista. Sivusto vertailee erilaisia lainoja sekä kulutusluottoja, mikä auttaa kuluttajaa tekemään omat päätöksensä lainojen suhteen. Jos esimerkiksi haaveilet New Yorkin matkasta, kuten allekirjoittanut, voit etsiä sinulle sopivaa lainavaihtoehtoa.

SmslånOnline.se rekisteröitiin jo 2009, mutta Simon Nyström on toiminut sen parissa kokopäiväisesti 2013 alkaen.

SmslånOnline.se tarjoaa uudenlaista palvelua sopivaa lainaa etsivälle kuluttajalle

Jos palataan ajassa taaksepäin vuoteen 2013, huomataan, ettei lainoja vertailevia sivustoja ollut juuri lainkaan tai jos oli, eivät niiden toimintatavat olleet kovinkaan vakuuttavia tai niiden tarjoamat tiedot kovinkaan korkeatasoisia. Sivustot saattoivat tarjota jopa väärää informaatiota. SmslånOnline.sen perustaja Simon Nyström halusi toimia toisin. Hänelle on tärkeää voida tarjota asiakkailleen totuudenmukaista tietoa. Lisäksi hänelle on tärkeää, että asiakkaat saavat kysyä tietoja anonyymisti. Simon Nyström ei halunnutkaan SmslånOnline.sea luodessaan toimia siten, kuin alalla oli aiemmin toimittu, vaan hän halusi luoda jotakin aivan uutta.

Mihin minä käyttäisin SmslånOnline.sen kautta löytämäni lainan?

Kuten olenkin jo ehtinyt kertoa, niin olen aikamoinen taivaanrannan maalari, joka haaveilee milloin maailmanympärimatkasta ja milloin tutustumisesta New Yorkiin, tuohon kiehtovaan Isoon Omenaan. Jos siis ottaisin lainaa SmslånOnline.sen kautta, ei olisi vaikea arvata, mihin sen käyttäisin. Yhdellä sanalla vastaus olisi: matkusteluun. Matkakohteen valinta tosin saattaisi tuottaa haasteita. Ellen päätyisi matkustamaan maailman ympäri, suuntaisin luultavasti New Yorkiin.

Menohalujen lisääntyessä joutuisin kuitenkin varmasti muistuttelemaan itseäni kerran jos toisenkin, että laina on laina, joka pitää myös maksaa takaisin. Aivan holtittomasti en siis voisi New Yorkissa tuhlata, mutta uskon kaupungin tarjoavan runsaasti nähtävää myös budjettimatkailijalle. SmslånOnline.se sai minut haaveilemaan ja antoi runsaasti inspiraatiota!

 
 

Comments are closed.