Tämä blogi keskittyy tarkastelemaan nuoren naisen elämää monipuolisesta perspektiivistä keskittyen niin shoppailuun kuin muuhunkin naiselliseen lifestyleen. Kerron tässä artikkelissa pähkinänkuoressa, mistä blogissani oikein on kyse.

Raotan blogissa yksityiselämäni ovea

Kerron blogissani päivittäisestä yksityiselämästäni raottaen sen salaperäistä ovea. Jos sinua kiinnostaa tietää, miten ihan tavallinen 20-vuotias nainen viettää arkea, kannattaa jatkaa blogini lukemista. Nautin muun maussa hyvästä ruuasta, hyvistä kirjoista, lenkkeilystä ja ystävien seurasta. Olisi ihan huippua, jos blogini löytäisi samanhenkisiä lukijoita!

 

 

Lähde kanssani yöelämän humuun tai shoppailemaan

Kerron blogissani intohimostani, shoppailusta, joka ei tosin rajoitu ainoastaan muotiliikkeisiin taikka Hulluille päiville, sekä muille alepäiville, vaan suosin myös kierrätettyjen tuotteiden shoppailua. Toivon voivani jakaa shoppailuvinkkejä myös sellaisille, joiden lompakosta ei löydy juuri Mattia enempää. Toisaalta toivon voivani välittää ajatusta siitä, ettei shoppailukärpäsen imaistessa mukaansa tule myöskään unohtaa luontoa. Vaikka pidänkin shoppailusta, pyrin välttämään turhan ostamista ja ylenmääräistä kulutusta. Hankittuani jotakin uutta, tykkään laittaa jotakin tarpeettomaksi jäänyttä edelleen kierrätykseen.

Iltaelämästäkin kerron jonkun verran, sillä tykkään pitää hauskaa ystävien kanssa. Ystäville omistan muutenkin postauksia – ovathan he elämäni tärkeimpiä henkilöitä tässä elämänvaiheessa. Jos kaipaat menovinkkejä Helsingin yöelämään, lue mitä minulla on aiheesta sanottavana!

Esittelen lifestyleni ja kerron urasuunnitelmistani

Blogini nivoutuu lifestyleni ympärille, mutten aio unohtaa myöskään urasuunnitelmiani. On inspiroivaa suunnitella omaa tulevaisuutta, jossa ura on keskeisessä asemassa. Tämän johdosta nykyisessä elämäntilanteessani eräs keskeisimmistä asioista ovat opintoni, mikä ei luultavasti jää blogissa huomaamatta. Uran lisäksi haaveilen siitä, että voisin jatkossa matkustella entistä enemmän. Nytkin kyllä matkustelen, mutta se Matti kukkarossa jarruttelee hieman menohaluja. Yritän aina oppia muilta ja toivon, että blogini voi osaltaan toimia inspiraationa muille.